Hip met Handicap

Volwassenen en kinderen met een handicap kunnen soms wat andere maten hebben. Een kledingstuk kan te lang bij de armen en benen zijn of te laag en te smal bij de taille. Helaas is het dan vaak moeilijk om bij kledingzaken die standaard confectiematen verkopen, te slagen. Men draagt soms noodgedwongen rekbare sportkleding of vormeloze grote maten-kleding die ook niet aansluit bij het figuur…

Dat hoeft nu niet meer!
Bij Atelier De Klos beschikken wij over talloze moderne stoffen, die soepel vallen en lekker zitten.
Daarnaast maken wij een patroon op maat, dus helemaal aangepast aan het lichaam van de klant. Zowel modern of klassiek, chique of casual, vrolijk of rustig, feestelijk of eenvoudig…

Eindelijk een kledingstuk, dat zowel aan de pasvorm en de eigen smaak voldoet? En dat voor een prijs die niet uitstijgt boven de gangbare confectieprijzen (geen hoge boutique-prijzen!)? Probeer Atelier De Klos eens! Kom langs, op de openingstijden of op afspraak, en bekijk onze stoffen, modellen en mogelijkheden.

DSC_0208

Emma in haar aangepaste designerjas!

 

Ook wanneer u een goed zittend kledingstuk heeft, kunnen wij dit namaken in een door u gewenste stof. Wanneer u zelf een stof heeft, kunt u deze ook meenemen, zodat wij hier een passend kledingstuk van maken.

DSC_0198

Dinie en Emma

Wij vervaardigen daarnaast al enige jaren aangepaste dag- en nachtkleding voor bewoners van instellingen voor mensen met een beperking. Dit zijn bijvoorbeeld speciale pakken van sterke (anti-scheur) stoffen, die praktisch zijn bij de verzorging, maar er ook fleurig uit mogen zien.

DSC_0204

Emma in Atelier De Klos outfit

Informeer telefonisch of via de mail naar de prijzen en mogelijkheden. Het is altijd mogelijk om binnen of buiten de openingstijden op afspraak langs te komen om in alle rust e.e.a. te bespreken.

Graag tot ziens!